DE HERFSTPARTY

De herfstparty Enschede wordt dit jaar weer georganiseerd op 15 november 2019 in de top locatie Museumfabriek in het Roombeek.

Net al vorige jaren is nu weer de herfstparty een no-nonsens en gezellig netwerk feestje.
Om de gezellige gesprekken goed op gang te houden schenken we goede en verschillende wijnen of een speciaal biertje, it’s all inclusive Vind je deze wijnen zo lekker dan zijn deze ter plekke ook voor thuis te bestellen waarmee je onze goede doelen ook nog eens regelrecht steunt.
Ook inclusief de entree zijn de lekkere hapjes tussendoor met muziek van een sfeervol dixieland bandje.
Als spektakelstuk hebben we een gastspreker, Dr. Markus Becker uit Duitsland, die ons boeiend gaat informeren, je zou dit niet willen missen!
Gastheer die ons door de programma onderdelen begeleid is de alom bekende oud wedhouder van Enschede, Jeroen Hateboer.

Zoals je misschien weet organiseert de Rotary Herfstparty sponseringen voor enkele specifieke goeden doelen met name kans-mindere jeugd in Enschede Zuid en kunnen we je zeggen dat we al een aantal sponsoren bereid hebben gevonden een mooi bedrag te doneren. Maar we willen hier nog een mooie aanvulling op doen, wat we je op de Herfstparty avond verzoeken. Je bent tot niets verplicht!

Om het helemaal voor jou, en misschien je gasten, top en sfeervol af te sluiten kunt je voor € 30,00 pp gebruik maken van het speciaal voor de Herfstparty samengestelde warm en koud buffet door Het Rozendaal restaurant. Ook hiervan gaat € 10 rechtstreeks naar de goede doelen.
Nog sfeervoller; het buffet wordt speciaal voor de Herfstparty opgesteld in de museum zaal van de Museumfabriek en is echt een éénmalige belevenis.
We kunnen al verklappen dat hiervoor veel belangstelling is, niet alleen voor de Museumfabriek maar ook door het buffet van Het Rozendaal. Hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Wil je entree kaarten? Deze zijn op onze site website te bestellen a € 25 per persoon.
Kaarten voor het buffet kun je ook ter plekken beslissen.

Gun je ons een ondersteuning voor onze goede doelen dan hebben wij een club van 100. Wordt je hiervan lid dan organiseren wij voor deze leden jaarlijks een wijnproef avond en ontvang je 2 entree kaarten voor de Herfstparty. Interesse? Kijk op www.herfstparty.nl/club-van-100/

Sponsering is voor de donateur veelal een kwestie van gunnen. Rotary Enschede Zuid ziet toe op regelrechte besteding aan het gekozen goede doel. Om het je niet ondoorzichtig te maken hebben wij sponsor pakketten. Uitleg hierover vind je op onze site Rotary Enschede Zuid

Wij Rotary leden Enschede Zuid hebben er zin in, nu jij nog!

Graag tot vrijdag 15 november in de Museumfabriek